Welcome to The Woderland of Tynnie

                             Vill vara liksom det här... på vinter så sover och på sommar så lever med nya blad.

      Jag känner mig liksom en fågel som sitter i en bur. Fågeln får inte flyga fri på den här stora, blåa himmelen. Ägaren kommer att släppa ut fågeln men den måste anstränga sig mer. Om fågeln vill ha sin frihet så måste lära sig att leva med det goda och det onda, vad är det som måste göra och vad är det som inte borde göra. Ägaren tränar fågeln att även om det är något hemskt som händer så får fågeln inte tappa bort sitt viktigaste mål, att leva. Det är liksom människor i den här världen står alltid inför svårigheter och utmaningar. Den där buren som lilla fågeln sitter i just nu är precis liksom unga människor som inte har någon erfarenhet. Om människor har så många erfarenheter som möjligt så att man kan leva i det både goda och onda i livet så är det liksom fågeln som en gång i tiden hade satt i en fågelbur behöva inte sitta där länge, för nu har lilla fågeln haft starkare vingar och erfarenheter och ja, nu är den fri, friheten har kommit tillbaka till fågeln för första gången, bravoooooo.

       Fan vad bra jag skrev fast om jag våga läsa det här högt så kommer jag att vara en ny jag.

       Jag drömmer, drömmer att jag en gång få vara jag, leva det livet som jag vill leva, göra allt som jag vill göra. Jag vet att det bara finns i drömmar, i underlandet, i paradiset och i mitt huvud. Jag kan inte ändra mitt liv, kan inte bestämma vilka som få vara mina föräldrar och vilken familj jag kommer att vara baby men jag kan ju göra mitt liv bättre. Jag är Tynnie, minns det!!! Jag kan ju ändra min framtid, bara anstränga mig mer och försöker tro på det jag tror och många saker till… jag kommer att klara det här. Det vet jag.

        Men kan jag bara skriva ner det som jag tänker på Microsoft Word och sen när jag är klar med det så är det bara att spara och lägga den i skräck-mappen med en önska att inga kommer att läsa det här. Men nu önskar jag att även om det finns en enda människa som vill läsa det här så kommer jag att vara jätteglad. Men tyvärr så kan ingen komma in din dator och orka läsa det som du tänker och skriver just nu.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0